Aanmelden als lid

Conn-X-e staat voor verbinden en het zijn van ambassadeur voor elkaar. De deelnemers van Conn-X-e zijn gedreven professionals die wekelijks bijeen komen en elkaar motiveren, kennis delen en business met elkaar doen. Daarnaast stellen de leden hun eigen netwerk actief en ongevraagd open voor de andere leden.

Je kunt je middels het formulier hiernaast aanmelden. Je ontvangt daarna zo spoedig mogelijk een inschrijfformulier van Conn-X-e Hoofddorp.
Na ontvangst van het door jou ingevulde en ondertekende inschrijfformulier neemt de coördinator contact met je op om de inschrijving met je door te nemen.

De spelregels:

  • De coördinator neemt contact met je op om de aanmelding met je door te nemen
  • Je aanmelding wordt beoordeeld op mogelijke overlapping met een "zittend" lid
  • Indien er sprake is van overlapping zal je aanmelding met het "zittend" lid worden besproken en wordt toestemming gevraagd tot toetreding. Mogelijk dat dit aanleiding geeft dat het "zittend" lid contact met je zoekt.
  • Ingeval er geen sprake is van overlapping of wanneer het "zittend" lid toestemming heeft verleend, wordt aan de overige deelnemers advies gevraagd.

Je lidmaatschap is dus pas definitief nadat het bovenstaande is doorlopen.

Door je aanvraagformulier te verzenden ga je akkoord met de contributie voor het eerste jaar, het inschrijfgeld en de facilitaire kosten. De contributie wordt jaarlijks vastgesteld en geïnd. De facilitaire kosten worden per kwartaal vóóraf in rekening gebracht.

Aanmelden als lid