Handen
Koffie
Ontbijt 1
Netwerken
Ontbijt 3
Ontbijt 2

Conn-X-e Hoofddorp, hét netwerk waar ondernemers groeien!!!

De netwerkvereniging Conn-X-e Hoofddorp is op 8 april 2015 opgericht en heeft een unieke B2B (Business-to-Business) focus. Onze vereniging voorziet in laagdrempelige netwerkmogelijkheden tussen bedrijven in de Randstad, met als centrum de regio Haarlemmermeer en omgeving.

Elkaar helpen aan business
De leden van Conn-X-e Hoofddorp zijn een nauw verbonden groep betrouwbare branchespecialisten. Zij vormen met elkaar een samenwerkend en ondersteunend ondernemersnetwerk en treden (pro)actief op als elkaars ambassadeur. Hoe? Elke week zetten we ons in om elkaars onderneming te helpen groeien en meer winstgevend te laten worden.

Netwerken bij Conn-X-e Hoofddorp loont!
  • Conn-X-e Hoofddorp staat voor de ontwikkeling van de ambitieuze ondernemer en zijn onderneming. Onze leden zijn elkaars ambassadeur en stellen hun netwerk open voor de collega-ondernemers.
  • Jaarlijks organiseren we (minimaal) 6 hoogwaardige workshops, die aansluiten op de behoefte van de leden.
  • Binnen ondernemersnetwerk Conn-X-e Hoofddorp heerst een ongedwongen sfeer en onze leden zijn medeverantwoordelijk voor het beleid.
  • Branchebescherming betekent bij Conn-X-e Hoofddorp ook echt dat (per vestiging) van elke branche slechts één ondernemer lid kan zijn.
  • Tijdens de wekelijkse bijeenkomsten worden de leden (bij toerbeurt) in de gelegenheid gesteld hun bedrijf aan de overige leden en onze gasten te presenteren.
  • De leden van Conn-X-e Hoofddorp voeren regelmatig 1-op-1 gesprekken met elkaar en gaan intensieve samenwerkingsverbanden aan. Doordat we elkaars capaciteiten door en door leren kennen, worden we elkaars verkoopteam.
  • De contributie wordt jaarlijks, in overleg met de leden, vastgesteld.

 Gunnen loont! Vraag het onze leden.

Nieuws

Facebook         Twitter