Onze leden

Logo ABS Brouwer

ABS Brouwer & van der Weijden

Gelukkig kunt u bij schadeherstelbedrijf ABS Autoherstel Brouwer terecht voor technisch hoogwaardig schadeherstel. Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat u zo min mogelijk hinder ondervindt van het herstellen van uw autoschade. Van reparatie en passend vervangend vervoer tot en met de afwikkeling met uw verzekeraar of leasemaatschappij: wij regelen het voor u. U kunt zelfs gebruikmaken van onze gratis haal- en brengservice.

  Peter Engels    |  www.absbrouwer.nl
Logo AGS Brandex

AGS Brandex-VOF

A.G.S. Brandex is een gespecialiseerd bedrijf met vakbekwame en bevoegde instructeurs op het gebied van bedrijfhulpverlening.

Naast brand blussen met verschillende kleine blusmiddelen besteden we aandacht aan ontruimingsoefeningen.

Op het levensreddende eerste hulp gebied kunt u terecht voor Reanimatietrainingen voor volwassenen of kinderen, dit in combinatie met het gebruik van AED (Automatische Externe Defibrilator)

  Albert Stevens    |  www.agsbrandex.nl
Logo Business In Zicht

Business In Zicht

Business in Zicht is HET organisatieadviesbureau voor MKB ondernemers en managers. Dat betekent in de praktijk dat wij u begeleiden bij uw bedrijfsvoering. Wij komen snel tot de kern van de zaak en nemen het initiatief bij het adviseren over en invoeren van verbeteringen.

Wij doen dit door in te zoomen op de skills van het management en daar waar nodig verbeteringen voor te stellen. Daarnaast nemen wij de proceskant van uw onderneming onder de loep. Samen met u realiseren wij aansprekende kwaliteitsverbeteringen, kostenreducties en omzetgroei. Inspelen op de kwaliteiten en wensen van uw medewerkers en (potentiële) klanten spelen daarbij een belangrijke rol.

  Glen Noordwijk    |  www.businessinzicht.nl
Logo Career Factory Hoofddorp

Career Factory Hoofddorp

Bij CAREER FACTORY hebben we een eigen kijk op arbeidsbemiddeling. We vinden dat detacheringsbureaus in deze markt te weinig hun nek durven uitsteken. ‘Als je ècht goed bent, durf je garanties te bieden’. Dat doen wij dan ook. Zo vinden we óók dat iedereen fluitend naar zijn werk zou moeten gaan. ‘Het is toch te gek dat er mensen zijn die op vrijdag ‘Thank God It’s Friday’ verzuchten?!’ Verder houden we van een no nonsense aanpak; professionaliteit gaat heel goed samen zonder een hoop bla bla..

  Eric Bonn    |  careerfactory.nl/vestigingen/career-factory-hoofddorp
Creagraphy

Creagraphy

Stel, je wilt als zelfstandige of als bedrijf een website.
Dan bent je gebaat bij een professionele websitebouwer die oog heeft voor jouw wensen en goede support biedt.

Als zelfstandig professional wil je waarschijnlijk goede kwaliteit voor een realistische prijs. Zie dan https://www.zpsites.nl.
Heb je een groter bedrijf, dan is de kans groot dat je maatwerksoftware wilt. Wij bieden die. Zie https://www.web-op-maat.nl.

Als je je website door Creagraphy laat maken, zijn je gegevens met maar liefst acht beveiligingsniveaus in veilige handen.
Je kunt je website eenvoudig zelf beheren met ons gebruiksvriendelijke beheersysteem.
Ook belast je website het milieu niet: als je website door ons wordt gehost, mag je het Green Web Foundation-logo voeren.

Wil je een voorbeeld zien? Wij hebben deze website van Conn-X-e gebouwd, naar een ontwerp van Henk van de Wall.

Creagraphy bouwt veilige, gebruiksvriendelijke en 'groene' websites voor het midden- en kleinbedrijf.

  Ernst de Moor    |  creagraphy.nl
Logo DirectVerzenden

DirectVerzenden

DirectVerzenden is een online platform waar je zonder volumeverplichting al je zendingen gemakkelijk en snel kunt inplannen. Hierdoor bespaar je tijd én kosten! Door de flexibele aanpak van DirectVerzenden wordt transport makkelijker dan ooit tevoren. Omdat wij alle transporten bundelen op één platform kun je eenvoudig en snel je transport regelen. Wil je eerst advies? Dan is persoonlijk contact uiteraard ook mogelijk, wij helpen je graag. Maak je geen zorgen, tariefaanvragen bij DirectVerzenden zijn geheel vrijblijvend en aan inschrijvingen zijn geen kosten verbonden.
  Jeroen van Hell    |  www.directverzenden.nl
logo_Drukkerij_in_jpeg

Drukkerij van Hulzen

Drukkerij van Hulzen is een milieubewuste en ecologisch verantwoorde drukkerij. We maken handels- en reclamedrukwerk voor kleine en grote bedrijven in een geheel milieuvriendelijke werkomgeving. In eigen huis produceren we offsetdrukwerk, digitaal drukwerk, signing en printwerk. Voor elk budget en elke levertijd is een oplossing. Dat ons drukwerk van de hoogst haalbare kwaliteit is, vinden wij vanzelfsprekend. We bieden een totaalpakket aan dat het hele traject van ontwerp tot afwerking bestrijkt. Door onze persoonlijke benadering bouwen we een vertrouwelijke relatie op met onze klanten.

  Claudia van Hulzen    |  www.vanhulzen.net
Logo First Place

First Place

First Place is de horecagelegenheid in het Sportcomplex Koning Willem Alexander. Ons team voorziet iedereen de juiste service. Of het nu gaat om een goede kop koffie, tijdens het wachten op de kinderen of een heerlijke daghap voor een betaalbare prijs. De horeca bestaat uit twee aparte ruimtes waarvan de ruimte op de begane grond ook nog te splitsen is in twee aparte ruimtes. Onze Victory bar bevindt zich op de begane grond en op de eerste verdieping treft u onze Lounge bar met zonnig dakterras.

  Arjan Verbaas    |  www.firstplacehoreca.nl
Logo Gloria Counseling

Gloria Counseling

organisatieadvies / coaching / counseling

De integrale concepten uit het door mij geschreven boek 'De Tijd is NU' zijn de handvatten voor mijn organisatieadvies / coaching / counseling. Met mijn praktische aanpak, kan je direct aan de slag en resultaten boeken. Wat jij of jouw bedrijf op dat moment nodig heeft, is het vertrekpunt. Ik dring snel door tot de kern van de zaak en help je om je authenticiteit vorm te geven. Dit zorgt ervoor dat je zelf richting aan je toekomst kan geven en in je eigen kracht komt. Daarmee wordt je als mens meer heel (heling) en geef je leiding aan jezelf en je eigen bedrijf, wat daarmee niet anders dan gezond kan zijn. 

 

Over mijzelf

Mijn achtergrond is fysiotherapeut, waarbij ik mij heb gespecialiseerd in acupunctuur, aura- en chakrahealing, NLP- en energetisch therapie, toegepaste kinesiologie en andere holistische therapieën. Daarnaast heb ik organisatiecultuur gestudeerd. Vanuit deze zeer diverse achtergrond heb ik een integraal/universeel perspectief op Tijd ontwikkeld. Hierover geef ik ook trainingen en workshops.  

Boek De Tijd is NU te bestellen via de link uitgeverij de springplank. De Tijd is NU

  Marlies de Vries    |  www.gloriacounseling.nl
Gvoto logo

Gvoto

Fotografie en film voor zowel de zakelijke markt als prive personen.

Prive: bruiloften, familiefeesten, (gezins)portretten, portretten van mens en dier, etc. Op de manier in beeld gebracht zoals u dat wilt!

Zakelijk: ik breng uw bedrijf op de juiste manier en met het juiste karakter in beeld. Dit in overleg door fotografie en/of film. Voor website en/of drukwerk. Wilt u de klanten aantrekken die u echt wilt bereiken en die u geld gaan opleveren? Neem dan contact met mij op!

  Gery ter Velde    |  www.gvoto.nl

Herstel-Snel

 
  Yvonne Somers    |  www.herstel-snel.nl
Logo Home2s

Home2s

Home2s (Home to sell, Home to style) is gespecialiseerd in:

  • verkoopstyling
  • woningfotografie
  • interieurstyling
  • kleuradvies.

Home2s levert maatwerk, denkt met u mee en zorgt er graag voor dat u:

  • uw woning snel en tegen een goede prijs verkoopt
  • zich thuis voelt in uw (nieuwe) huis.
  Annet van Veenendaal    |  www.home2s.nl
Logo Kapsalon Monique van de Schraaf

Kapsalon Monique van de Schraaf

Kapsalon Monique van de Schraaf

Kwaliteit, passie en bevlogenheid staan bij mij al meer dan 25 jaar aan de basis van een professionele behandeling. Wanneer je bij mij in de salon komt, sta jij in het middelpunt!

 

Persoonlijke aandacht en een goed advies zorgen voor een coupe die bij jou past en op jouw wensen is afgestemd. Door ook aandacht te besteden aan je make-up en je hierover te adviseren, zorg ik ervoor dat een mooie natuurlijke uitstraling werkelijkheid wordt.

 

Duurzaamheid

Mooi haar verdient een goede verzorging. Het gebruik van producten die mens en milieu respecteren staat daarom in mijn kapsalon centraal. De kwalitatief hoogstaande producten die in mijn kapsalon worden gebruikt zijn niet schadelijk voor mens en milieu. Daarnaast is er maar een kleine hoeveelheid van de producten nodig om het gewenste resultaat te bereiken. Hierdoor zijn de producten duurzaam en het geld meer dan waard. Ik heb ervoor gekozen om met deze natuurlijke producten te werken om zowel voor mijn klant als voor mijzelf een gezonde omgeving te creëren en te behouden.

 

Kleuradvies

In mijn kapsalon kijken we samen naar een kapsel dat goed bij je past. De juiste haarkleur is belangrijk voor een goede uitstraling. In mijn kapsalon adviseer ik je hier graag over.

 

Doneren

De Nederlandse Haarstichting biedt financieel minder bedeelde vrouwen met borstkanker steun bij hun uiterlijke verzorging, door het laten maken van haarwerken van haardonaties. Op deze manier wordt aan deze groep vrouwen de mogelijkheid geboden om kosteloos een haarwerk te dragen.

 

Ik bied je de mogelijkheid om in mijn kapsalon met 50% korting je haar te laten knippen ten behoeve van een haardonatie.

 

Dermatologie

We zien tegenwoordig steeds meer haar- en hoofdhuidproblemen en als kapper zit je letterlijk dicht op de huid van de klant. Voor mij als kapper is het belangrijk om in staat te zijn deze eventuele problemen bij mijn klanten te constateren en om hier vervolgens advies over te geven. Ik heb daarom de opleiding 'Dermatologie voor Kappers en Haarstylisten' bij U-consultancy
  Monique van de Schraaf-Albers - Albers  |  www.kapsalonmoniquevandeschraaf.nl
MVEA Bedrijfskleding

MVEA Bedrijfskleding

MVEA Bedrijfskleding is specialist in bedrijfskleding. In ons ruime bedrijfspand in Woonboulevard Cruquius kunt u in alle rust onze uitgebreide bedrijfskledinglijnen bekijken en passen: van functionele veiligheidsbroeken tot representatieve winkelkleding. Dankzij onze persoonlijke aandacht en het brede assortiment in onze showroom, kunnen wij voor iedereen een mooi, betaalbaar assortiment samenstellen. In grote en kleine hoeveelheden, maar ook voor ZPers.

 

MVEA Bedrijfskleding levert bedrijfskleding, veiligheidsschoenen en andere accessoires voor elke beroepsgroep. Of u nu stoere bedrijfskleding zoekt voor de bouw, of modieuze kleding voor de horeca- of wellness-sector, MVEA Bedrijfskleding levert het. Wilt u uw bedrijfslogo op de bedrijfskleding? Wij zijn gespecialiseerd in het personaliseren van bedrijfskleding en bedrukken of borduren logo's en bedrijfsnamen in ons eigen atelier.

  Erik Aarts    |  www.mvea-bedrijfskleding.nl/
Logo Sars Personeelsadvies

Sars Personeelsadvies

Sars Personeelsadvies is sinds 2008 dé MKB-adviseur in personeels- en arbeidsrechtelijke zaken. Dit uitdagende en veeleisende onderdeel van personeelsbeleid behoort bij weinig ondernemers tot hun kerncompetenties.

Adviseur ondernemers: Uw personeelsvraagstukken kennen geen geheimen voor mij als professional. Ik los ze voor u op met passie en met oog voor de unieke situatie binnen uw onderneming. De actualiteit van steeds veranderende personeels- vraagstukken verliezen we daarbij uiteraard niet uit het oog. Daarbij houd ik uw beste belang steeds voor ogen.

Adviseur werknemers: Het kan voorkomen dat een werknemer problemen ondervindt met de leidinggevende of werkgever. Het kan dan gaan om bijvoorbeeld zaken als problemen bij arbeidsongeschiktheid, pesten, het functioneren of ontslagzaken. In een gratis intakegesprek wordt de situatie goed geanalyseerd op grond waarvan verdere advisering en ondersteuning/begeleiding wordt geboden.

  Herman Sars    |  www.sarspersoneelsadvies.nl
Logo Slob Print Consulting

Slob Print Consulting

SLOB Print Consulting heeft 2 agentschappen voor 3D Printers.

Sjaak Slob van  SLOB Print Consulting weet veel van de diverse 3D printtechnieken en u krijgt dan ook vakkundig advies op uw specifieke vraag.

Hij denkt tevens mee van creatie tot en met  vervaardiging van het eindproduct. Dat kan zijn een prototype of een eindproduct.

Hij levert op uw verzoek de juiste apparatuur en verzorgt voor u een professionele installatie en training.

Via de gerenommeerde leveranciers NextStep3D en AMR / SDD wordt aan u vakkundige service en support  geleverd.

  Sjaak Slob    |  www.slobprintconsulting.nl
Logo Smith Boeser van Grafhorst Notarissen

Smith Boeser van Grafhorst Notarissen

Smith Boeser van Grafhorst is een ervaren en kennisintensief notariskantoor in Haarlem. Ons kantoor is gespecialiseerd in familierecht, nalatenschappen en estate planning. Daarnaast hebben wij veel kennis in huis op het gebied van ondernemingsrecht en vennootschapsrecht

Wij hebben het vermogen om informatie om te zetten in een goede beslissing. Een beslissing die voor nu en in de toekomst rust en zekerheid biedt.

 

  Renske Kleinhout    |  www.sbvg.nl
Logo Sneekernet ICTSneekernet ICT

Sneekernet ICT

Sneekernet is een dynamisch en flexibel ict bedrijf die zijn diensten en service heeft afgestemd op de MKB-branche.
Wij prefereren direct contact en houden graag de communicatielijnen kort. Dat typeert onze dienstverlening: direct, efficient en kostenbesparend.

De pitbull-mentaliteit staat garant voor het aandragen van de beste automatiseringsoplossing voor uw situatie.

  Johan Sneek    |  www.sneekernet.nl
wrp_teksten_logo_cmyk

Tekstbureau WRP Teksten

Compact maar volwassen tekstbureau

WRP Teksten is een compact maar volwassen tekstbureau, met een groot netwerk en korte communicatielijnen. Bedrijfsjournalist Jenny Westra is flexibel en werkt snel en zelfstandig. En óók belangrijk: ze houdt zich aan afgesproken deadlines.

Geen bladvulling maar kwaliteit
Bent u op zoek naar een professionele tekstschrijver die tegen een billijk uurtarief originele, heldere en foutloze teksten schrijft? Bel WRP Teksten! Ik lever artikelen aan die zijn afgestemd op uw doelgroep. Geen bladvulling, maar kwaliteit: effectieve teksten die de interesse van de lezer opwekken en vasthouden.

Veelzijdig tekstbureau
WRP Teksten is veelzijdig en schrijft zowel voor het mkb als voor grote(re) bedrijven met landelijke dekking én internationaal opererende adviesbureaus. Voor profit en voor non-profit organisaties. Voor zowel intern als extern gerichte communicatie.

Waar een klein bureau groot in kan zijn   
Mijn kracht? Goed luisteren en me inleven in de wensen van de opdrachtgever en in de verwachtingen van de doelgroep. Mensen durven aan mij hun verhaal kwijt. Dat levert inspirerende en toegankelijk geschreven teksten op die de kern raken.

  Jenny Westra    |  www.wrpteksten.nl
Logo Travel CounsellorsTravel Counsellors

Travel Counsellors

Ik ben werkzaam als mobiel reisadviseur, aangesloten bij Travel Counsellors. Ik heb agentuurovereenkomsten met alle grote touroperators, daarnaast werk ik ook veel samen met kleine, gespecialiseerde organisaties. Verder hebben wij wereldwijd lokale agenten en een eigen beddenbank, zodat wij het rechtstreeks kunnen boeken, wat voor de klant vaak voordeliger is.
Ik kan u behulpzaam zijn bij het vinden van uw vakantie, hotelovernachtingen, tickets, entreebewijzen, autohuur, kortom, alles wat nodig is om uw reis compleet te maken. U bent 3 avonden aan het zoeken op internet waar de goedkoopste vakantie te boeken is, ik kan het in 5 minuten nakijken. Vraag gerust een prijsvergelijk op, het is vrijblijvend en kan u veel geld besparen.
Uiteraard kan ik langskomen als u dat prettig vind, zeker bij wat ingewikkelde (rond)reizen vinden mijn klanten dat vaak prettig. Als u uw wensen kenbaar maakt, ga ik een vrijblijvende offerte voor u maken.
Ik ben aangesloten bij ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds, dus zekerheid voor u als klant.
Margriet Noort, "Thuis in de hele wereld!"

  Margriet Noort    |  www.travelcounsellors.nl/margriet
Logo Van de Wall Vormgeving

Van de Wall Vormgeving

Van de Wall Vormgeving geeft vorm aan alles wat visueel gecommuniceerd kan worden. Van tijdschriften, tot websites en van beursstands tot huisstijlen. Onze diensten zijn net zo veelzijdig als ons klantenpakket. 

Door goed te luisteren naar onze klanten kunnen wij hun diensten of producten vertalen naar een goede vormgeving. Deze persoonlijk aanpak heeft ervoor gezorgd dat veel van onze klanten al jaren terugkomen.

Een uitdaging op het gebied van communicatie? Een klein budget, snel een logo of folder nodig? Geen probleem, we kunnen snel schakelen en denken graag in oplossingen. Helder en effectief.

  Henk van de Wall    |  www.vandewallvormgeving.nl
Logo Verhuisplaza

Verhuisplaza

Verhuisplaza is het platform voor de doe-het-zelf verhuizers. Op dit platform wordt ruim 30 jaar verhuiservaring en -wijsheid gedeeld en kun je alle informatie vinden die je nodig hebt om te kunnen verhuizen. Van instructiefilmpjes over inpakken en verhuizen tot veel gestelde vragen en ook over die zaken waar je aan moet denken bij het verhuizen, dus ook de niet-verhuiszaken. Ook kun je hier je verhuismaterialen en -assistentie aanschaffen via de webshop.

Verhuisplaza wil klanten tevreden en opgelucht achterlaten op hun nieuwe plek. Dat kan alleen als de klant voldoende ruimte krijgt te doen wat hij zelf kan en hulp en deskundig advies waar nodig. Verhuizen kan wel snel, efficiënt en leuk! Verhuisplaza weet hoe: Wijsheid in Verhuizen.

  Marco Lind    |  www.verhuisplaza.nl
logo

Wim Hees Holding B.V.

HEES Interieurbouw staat voor pure kwaliteit, krachtige uitstraling en no-nonsense creatief vakmanschap. Wij ontwikkelen én produceren zowel grootschalige als kleinschalige interieurprojecten op maat voor bedrijven, particulieren en beurzen/tentoonstellingen. Van losse productelementen tot en met complete inrichtingen van bijvoorbeeld een winkel, badkamer of keuken.

Onze klantenkring is net zo divers als onze eindproducten. Hij strekt zich uit van mkb tot grote organisaties, en van architectenbureaus en banken tot gemeentelijke instellingen.

HEES Interieurbouw beschikt over een eigen productieruimte met een vast team professionele meubelbouwers.

  Wim Hees    |  www.heesinterieurbouw.nl