Hét Businessnetwerk Conn-X-e Hoofddorp

Sportcomplex Koning Willem Alexander

Praktische zaken
Elke woensdagochtend starten we onze werkdag van 07.00 - 09.00 uur in splinternieuwe Sportcomplex Koning Willem Alexander, SKWA, in Hoofddorp. In dit multifunctionele gebouw beschikken we over een comfortabele vergaderruimte. Het SKWA is uitstekend bereikbaar en voorzien van ruime (gratis) parkeergelegenheid.

Energiek, efficiënt en zeer laagdrempelig netwerken Tijdens het ontbijtnetwerk vergaderen en pitchen we efficiënt en wisselen we gedreven aanbevelingen, kennis en contacten uit. Alles in een zakelijke maar uiterst plezierige atmosfeer, die gericht is op samenwerking, uitbreiding van het netwerk en zakelijke groei van de aangesloten bedrijven. En ook niet onbelangrijk: het Conn-X-e ondernemersnetwerk sluit naadloos aan op de zo kenmerkende no-nonsense Nederlandse manier van ondernemen.

Kennisoverdracht door workshops en trainingen
Het opbouwen en uitbreiden van zakelijke contacten is essentieel. Maar ook kennisoverdracht op ondernemersgebied is een belangrijk gegeven binnen ons netwerk. Op gezette tijden vinden er dan ook workshops en trainingen plaats. Soms verzorgd door onze eigen leden, maar ook door externe experts. De onderwerpen worden vastgesteld door de leden van Conn-X-e Hoofddorp.

Vaste agenda
Onze vaste wekelijkse agenda omvat onder andere het pitchen door de leden en hun gasten, bedrijfspresentaties, omzetontwikkeling, tips en trucs. Elke week onder leiding van een andere voorzitter. En natuurlijk genieten we al netwerkend van een gezamenlijk (uitgebreid) ontbijtbuffet verzorgd door onze eigen horecaspecialist.

En we doen nóg meer!
Op gezette tijden organiseren wij ook extra activiteiten, zoals een rondleiding in een bedrijf, een kerstdiner of een BBQ. Alles ter stimulering van de samenhorigheid en verbinding tussen de leden.

Kom eens langs
Bent u geïnteresseerd om een keer onze gast te zijn? U kunt zich hier aanmelden. Wilt u lid worden?  Neem dan contact op met het bestuur.

Foto

Cursus BHV reanimatie
Cursus BHV reanimatie
Kerstontbijt 2015
Kerstontbijt 2015
Rondleiding in het Sportcomplex Koning Willem Alexander
Rondleiding in het Sportcomplex Koning Willem Alexander